- Magnesium

AANDACHT en SPECIALISATIE bij ADDY Medisch Pedicure & Voetverwennerij

 

In mijn praktijk word ik veelvuldig geconfronteerd met de bijverschijnselen van o.a. reuma, artrose, fibromyalgie ( weke delen reuma ),  hart- en vaatziekten.

Veel cliënten geven aan allerlei klachten te hebben die vaak te wijten zouden kunnen zijn aan een tekort aan magnesium ( dit komt voor bij 70% van de mensen ). Hierbij speelt ons huidige voedsel ook een rol daar het steeds minder magnesium bevat. Het mineraal magnesium, de vonk van het leven, is een middel dat het lichaam aanspoort tot herstel.

 

Klachten die zouden kunnen optreden bij een tekort aan magnesium zijn : reumatische pijnen ( artrose ), spierpijnen / spierkrampen, slapeloosheid, gewrichtspijnen, rusteloze benen, vermoeidheid, huidaandoeningen ( zoals psoriasis, eczeem ), depressie, hoofdpijn, hoge bloeddruk, stress ( magnesium is ook een anti-stress mineraal ) en depressie.

 

U kunt U in mijn salon diverse magnesium producten kopen ( magnesium olie, magnesium sportolie ( ontzuring spiercellen ), magnesium vlokken voor in het bad of in een voetbad, magnesium bodyscrub, magnesiumgel en zuiveringszout ( verbetert de opname van magnesium en vermindert symptomen bij artritis, slechte spijsvertering, maagzuur en infecties ). Het magnesium komt uit de meest zuivere bron van Nederland en is erkend met het Zechstein keurmerk.

 

Daarnaast kunt U een behandeling boeken waarbij een pakking met magnesium gel wordt aangebracht op de pijnlijke gewrichten waarna u 30 minuten in een infrarood warmtedeken ligt.

Infrarood in combinatie met magnesium werkt o.a. bij reumatische pijnen, artrose, artritis, osteoporose en bevordert de afvoer van afvalstoffen uit ons lichaam en geeft meer energie.

 

De magnesiumproducten worden rechtstreeks op de huid aangebracht wat zorgt voor een maximale opname door de huid in het lichaam.

 

Neem gerust contact op met mij voor een afspraak in mijn salon “ADDY”, Veldsteeg 2, 5142 EV Waalwijk, tel. 0416-335201 en krijg meer informatie over deze 100% natuurlijke magnesium producten